fitness sint michielsgestel

Werken aan je conditie en een gezond lichaam in een ongedwongen sfeer? Dan ben je bij Fitpunt Gestel aan het goede adres. Of je nu 1 keer of meerdere keren per week komt, iedereen heeft zijn eigen doelstelling. Om die doelstelling te bereiken maken we voor iedereen een schema op maat. Op het juiste moment passen we in overleg dit schema weer aan. Zo zorgen we er samen voor dat jij jouw persoonlijke doel kan bereiken. Een belangrijke pijler hierin is onze EGYM cirkel. Op de cirkel , waar je 8 krachtapparaten doet, kan iedereen op zijn of haar eigen manier de training doen. Door de verschillende programma’s op de cirkel, is er dus voor iedereen een passend traject te volgen. Of je nu al verder gevorderd bent of net gestart, wilt afvallen of aan spierkracht of conditie wilt werken, alles is mogelijk.

Bij Fitpunt Gestel kun je ook aan de slag met functionele trainingsoefeningen. Hiervoor hebben we een aparte zone. Functional Training is het best te beschrijven als het trainen van diverse oefeningen waarmee de sporter leert omgaan met zijn eigen lichaam in al zijn vormen van beweging. In deze zone kan je door middel van losse materialen heel veel verschillende oefeningen doen.

Door op een functionele manier te trainen leer je beter om te gaan met bewegingen die weer op hun beurt grote waarde hebben in je dagelijkse leven. Het bootst bewegingen na die het lichaam kent en dat gebeurt niet op een apparaat. Maar waar het bij de meeste mensen om gaat is natuurlijk het krijgen van een mooi strak en gezond lichaam. Door op een functionele manier te trainen zal je dit sneller realiseren.

Je kunt ook deelnemen aan onze Pilates training, Pilates is een mooie aanvulling op de eGym en Smartflex training.

Wil ook eens buiten aan je conditie werken? Reserveer dan een Me-Mover. Trainen op de Me-Mover is een fantastische manier om Sint-Michielsgestel op een sportieve manier te ontdekken.

Vraag hier je gratis proeftraining aan.

Wil je gebruik maken van een gratis proeftraining bij Fitpunt Gestel, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.