Teamleden

Niek

Hallo! Mijn naam is Niek, ik ben 23 jaar oud en ik woon samen met mijn vriendin in ‘s-Hertogenbosch. Al vanaf kleins af aan ben ik geïnteresseerd in sporten en mijn leefstijl. Vanaf mijn 18e tot mijn 21e heb ik met veel plezier bij Heroes Den Bosch gebasketbald. De laatste twee ben ik druk bezig geweest met de opleiding Sport en Bewegen aan het ROC in Tilburg. Hierdoor heb ik naast mijn praktijk ervaring nu ook de theoretische kennis in huis om samen te werken aan jouw gezondheid.

Chelsea

Hallo, mijn naam is Chelsea van der Donk. Ik ben 20 jaar oud en kom uit Sint-Michielsgestel. Afgelopen jaar ben ik vaak te vinden geweest in de sportschool, waar ik goed kon werken aan mijn spieropbouw en conditie. Lesgeven doe ik aan alle leeftijden, ik heb dus ervaring met leeftijd 4+ maar ook oudere. Waardoor ik goed kan inschatten hoe een les eruit moet komen te zien. Fit punt bied mij de ruimte om mezelf te ontwikkelen en meteen werkzaam te kunnen zijn op de werkvloer.

Dieke

Hi! Mijn naam is Dieke Stokvis. Ik ben 24 jaar oud en ik woon in Sint-Michielsgestel. Met mijn bachelor lifestyle studies ben ik m omenteel bezig met de afronding van de masteropleiding Communicatie en Marketing aan de Radboud universiteit in Nijmegen. Bij FITpunt zie ik de perfecte gelegenheid om mijn passie voor sport en mijn expertise in communicatie en marketing te combineren. Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan en een succesvolle reis te maken naar een gezond en fit leven!

Sanne

Mijn naam is Sanne Verhagen. Ik ben 21 jaar oud en kom uit Sint-Michielsgestel. Al een aantal jaar ben ik te vinden in het fitnesscentrum, waar ik mijn hoofd leeg kan maken voor of na een drukke dag. Momenteel studeer ik fysiotherapie aan Fontys Hogeschool. Gezondheid, leefstijl, bewegen en mensen helpen zijn onderwerpen die mij interesseren en waar ik dagelijks mee bezig ben. Fitpunt biedt mij de kans om kennis te delen en te groeien als toekomstig fysiotherapeut!

Joris

Ik ben Joris Bos. Ik ben 17 jaar oud en ik kom uit Sint-Michielsgestel. Ik ben al mijn hele leven bezig met sporten; tennis, hockey en skiën. Momenteel hockey ik bij de Dommel JO18. Het laatste jaar ben ik me gaan verdiepen in het menselijke lichaam en de fitness. Ik ben tweedejaarsstudent van sport en bewegen op het Koning Willem 1 college in Den-Bosch. Hier leer veel dingen over het menselijke lichaam en kan ik veel leren over de fitness. Dit wil ik graag gaan toepassen dit jaar bij FIT.

Theobert

Ik ben Theobert van Boven, 53 jaar oud en woon in Sint-Michielsgestel. Ik ben architect van beroep, met mijn bureau hier in het dorp aan het Dommelplein, mede-eigenaar van Me-Mover en sinds begin 2021 één van de 4 Fitboys, de oprichters van FIT. Zelf ben ik niet zo sportief en zul je me tegenkomen in werkkleding. Daarom zorg ik voor de 'facilities'. We hebben met veel enthousiasme deze studio ontworpen en gebouwd en ik hoop dat jullie er net zo enthousiast over zijn als wij.

Wouter

Mijn naam is Wouter van Drongelen, ik woon samen met mijn vrouw en 2 zonen in Sint-Michielsgestel. Inmiddels werk ik al 25 jaar als fysiotherapeut bij Praktijk Achter de Blauwe Deur. Als fysiotherapeut probeer ik mensen in beweging te krijgen en daarna vooral in beweging te houden. De werkwijze bij Fitpunt sluit naadloos aan op mijn manier van werken als fysiotherapeut. Wil jij ervaren hoe onze werkwijze is? Loop dan gerust bij ons binnen, je bent van harte welkom bij Fitpunt!

Pam

Mijn naam is Pam Stokvis, getrouwd en wij hebben 2 dochters en wonen in Sint-Michielgestel. Van jongs af aan is sport de rode draad in mijn leven. Mijn fanatisme zorgde er helaas wel voor dat ik regelmatig geblesseerd was. Ondanks dat blijft sport de rode draad in mijn leven en ik ben dan ook veel te vinden bij FITpunt en op de Me-Mover. Het belang van FIT ouder worden ga ik steeds meer inzien!

Vraag hier je gratis proeftraining aan.

Wil je gebruik maken van een gratis proeftraining bij Fitpunt Gestel, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.