sporten

Deze slimme cardiotoestellen maken jouw cardiotraining leuker, effectiever en bovendien heel gemakkelijk doordat je ze bedient met jouw persoonlijke polsband. Met slechts 1 simpele polsbeweging log je in en dankzij de opgeslagen instellingen train je op basis van jouw persoonlijke trainingsdoel.
EGYM biedt naast de intelligente krachtcirkel ook Smart Flex. Het Smart Flex circuit bestaat uit 4 toestellen met specifieke oefeningen die de flexibiliteit van het lichaam verbeteren en jouw houding verbeteren. Verkorte spieren worden op een gerichte manier in lengte en kracht getraind. Smart Flex maakt mobiliteitstraining geschikt voor iedereen: snel, effectief en heel eenvoudig.
Smart Strength bestaat uit een combinatie van 8 volautomatische toestellen. De EGYM-coach stelt eenmaal alle toestellen in en al jouw persoonlijke gegevens, zoals zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op de persoonlijke polsband. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment.

Vraag hier je gratis proeftraining aan.

Wil je gebruik maken van een gratis proeftraining bij Fitpunt Gestel, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!‚Äč

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.