sportschool sint michielsgestel

De oprichters van Fitpunt zijn vier enthousiaste ondernemers die hun krachten hebben gebundeld.

Wouter van Drongelen is een van de praktijkhouders van Fysiotherapie Praktijk Achter de Blauwe Deur. Bij FITpunt zal een extra locatie van de praktijk worden geopend. Gerard Postema is manueel therapeut en ook werkzaam binnen de praktijk.

Bij FITpunt kan de therapie opgevolgd worden door te starten met kracht-, cardio- en lenigheidstraining. Samen met Pam Stokvis van outdoor sport activiteit Me-Mover zijn ze om tafel gaan zitten om de krachten te bundelen om een fitnessstudio in het centrum van Sint-Michielsgestel op te zetten.

Niet zomaar een fitnessstudio maar een locatie met klasse en uitstraling qua inrichting en apparatuur. Want FITpunt gaat alleen met de allerbeste en allernieuwste trainingsapparatuur werken. Namelijk de revolutionaire EGYM apparatuur. Deze apparatuur helpt de klanten om in een korte periode van 30 tot 45 minuten resultaatgericht te trainen zodat de inwoners uit Sint-Michielsgestel echt fit gaan worden.

Op zoek naar een mooie locatie kwamen ze terecht bij architect Theobert van Boven. Theobert heeft al zijn creativiteit aangesproken om er een prachtig centrum van te maken.

En zo is FITpunt geboren en zijn Gerard, Wouter, Theobert en Pam met elkaar het avontuur aangegaan om Sint-Michielsgestel fit, slank en gezond te houden.

Vraag hier je gratis proeftraining aan.

Wil je gebruik maken van een gratis proeftraining bij Fitpunt Gestel, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!‚Äč

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.